Ljudabsorbenter för vardagsrum

Vi säljer, levererar och monterar. Som kund hos oss får ni 
eget lager samt service och reparation.
Tel: 060-10 00 09

Välj rätt akustikplattor som väggabsorbenter

Ljudabsorberande material kan användas i många olika lokaler och entreprenader, till och med hemma. Hur du väljer ut akustikskivor till vägg baseras på lokalen. Eftersom ljudet studsar olika beroende på material på väggar, tak och golv kan du alltså behöva olika typer och mängder beroende på om det är trä- eller betongväggar.

Ljudabsorberande konst

En lösning kan vara att sätta upp akustiktavlor:
“Motiven till tavlorna skrivs ut, med hjälp av en speciell teknik, på en ljudtransparent duk som appliceras direkt på ljuddämpande paneler. Det är en estetisk lösning på ett praktiskt problem.

Montage & Installation undertak

Vi utför montage samt löpande service och reparationsjobb av undertak i Sundsvall med omnejd samt försäljning av väggpaneler och akustikplattor mm.

Akustikplattor – Ljudabsorberande ”plattor” för tak och väggmontage. Vi säljer tak- väggabsorbenter & undertak för industri & kontorsmiljöer. Ljudabsorbenter för montage. Alla absorbenter i vårt sortiment uppfyller Klass – A enligt svensk standard för ljudabsorption. (Högsta klassen). Vi säljer även undertak med bra ljuddämpning för ljudreduktion mellan våningsplan.

Behöver era lokaler förbättrad akustik?
Kontakta oss så ger vi dig ett kostnadsfritt förslag på åtgärder helt efter dina önskemål. Telefon: 060-10 00 09