Bättre Ljudmiljö

Vi skapar behagliga ljudmiljöer och rumsarkitekturer med slitstarka och estetiskt tilltalande undertak som har en ljudabsorberande effekt. Med ett akustiktak kan samtal föras i normal samtalston, man undviker eko och buller.

Akustik finns också som systemtak med kabelrännor och fällbara luckor, skärmar och väggpaneler. Akustiktak förbättrar både ljud- och ljusbilden väsentligt.

Akustik & Undertak, Här finns vi!

Våra takläggare från Sundsvall är noggranna och kunniga inom både försäljning och montering av undertak som passar till alla sorters byggnader, lokaler, utrymmen och industrier. Våra kunder finns i hela Norrland b.la. Gävle, Hudiksvall, Sundsvall, Umeå, Luleå och Östersund.

Montage & Installation undertak

Vi utför montage samt löpande service och reparationsjobb av undertak i Sundsvall med omnejd samt försäljning av väggpaneler och akustikplattor mm.

Akustikplattor – Ljudabsorberande ”plattor” för tak och väggmontage. Vi säljer tak- väggabsorbenter & undertak för industri & kontorsmiljöer. Ljudabsorbenter för montage. Alla absorbenter i vårt sortiment uppfyller Klass – A enligt svensk standard för ljudabsorption. (Högsta klassen). Vi säljer även undertak med bra ljuddämpning för ljudreduktion mellan våningsplan.

Behöver er arbetsmiljö förbättrad akustik?
Kontakta oss så ger vi dig ett kostnadsfritt förslag på åtgärder helt efter dina önskemål. Telefon: 060-10 00 09