Estetiska Undertak

Undertaken har inte endast en praktisk funktion utan även en estetisk. Våra akustikundertak har en tidlös design som påverkar rummets symmetri och upplevelse. Akustiktaken kan också fås som böjda, släta och dementerade undertak som passar alla utrymmen med direkt eller indirekt belysning. Ett formgivande undertak skapar trivseln och ökar motivationen för lokalens dagliga användare i alla avseenden.

Behöver man komma åt installationer och integrera teknisk är detta naturligtvis inget problem. Det går även att erhålla akustiktak utan synliga fogar där alla undertak har god ljusabstraktion. God rumsakustik leder till kreativitet och innovation! Vi har lång erfarenhet av olika sorters akustiklösningar av akustiktak som passar era behov och omgivande miljö. Vi fungerar som obunden återförsäljare för flertalet orter i Norrland (Umeå, Östersund, Hudiksvall, Mora, Gävle, Luleå och Sundsvall) för alla marknadens förekommande akustikundertak.

Akustikundertak - Akustiktak Sundsvall

Akustiktak och ljuddämpande väggar skapar bättre inomhusmiljö eftersom taken minskar ljudnivån. Genom att höja standarden, trivseln i hem eller verksamhetslokaler med ultimat ljus och ljudkomfort ökar prestationsförmågan samt välbefinnandet. Ett kvalitativt akustiktak och ljuddämpande väggar från vårt undertaksföretag från Sundsvall undviks buller som skapar koncentrationssvårigheter och trötthet.

Flertalet av våra kunder i bl.a. Östersund, Umeå, Hudiksvall, Gävle, Mora, Sundsvall och Luleå arbetar i tuffa miljöer på t.ex. industrier, sjukhus och skolor. En arbetsmiljöfaktor där som påverkar människor starkt är ljudet. Många av våra projekt inkluderar även olika sorters kontor, köpcentrum, restauranger, hemmiljöer och övriga ombyggnationer där ljuddämpande undertak och väggar också har blivit en viktig del av inredningen bl.a. frihängande enheter som även underlättar kommunikationer.