Miljöpolicy

Miljövänliga produkter

Många av de undertak vi arbetar med består utav återvunnet material t.ex. hushållsglas och naturmaterial. För minsta möjliga miljöpåverkan är många av taken även svanmärkta där tillverkningen följer EU direktiven 97/69/EC och svensk standard SIS. Eftersom produkterna inte släpper ifrån sig fibrer fungerar undertaken utmärkt i sterila miljöer t.ex. i operationssalar och på anläggningar som tillverkar mikroelektronik.

Återvunnet glas i absorbenter

Många av leverantörer använder sig av miljövänliga råmaterial. Ett projekt är att ytterligare ta ett steg i rätt riktning genom att konvertera större delen av produkterna till ett förnyelsebart, växtbaserat bindemedel som ersätter traditionella, oljebaserade bindemedel.

Effektivare vårdmiljö

Visste du att hörseln är det enda av våra sinnen som aldrig sover? I många fall är det positivt (om en björn tar sig in i huset är det bra om man vaknar), men dålig akustik kan också leda till sömnsvårigheter. Det här är extra viktigt på sjukhus, eftersom kroppen läker och reparerar sig själv medan vi sover. Forskning visar att patienter tillfrisknar snabbare på sjukhus med god akustik, eftersom de får en bättre sömnkvalitet. God akustik bidrar dessutom till att sänka blodtrycks- och stressnivån hos både patienter och personal, vilket i sin tur leder till gladare människor och bättre vårdkvalitet.

 

Behöver er arbetsmiljö förbättrad akustik?

Kontakta oss så ger vi dig ett kostnadsfritt förslag på åtgärder helt efter dina önskemål. Telefon: 060-10 00 09
Telefon 060-10 00 09 Epost: info@sundisol.se
Öppettider 08:00-16:00
Besöks- och postadress: Östermovägen 44, 854 62 Sundsvall
Fakturaadress: Sundisol AB, FE 20117, 838 76 Frösön
Som epost: faktura@bygglet.com
Våra Tjänster Sitemap
Hemsida drivs av Annonspartner Sverige AB