Undertak för köksmiljö

Vi säljer, levererar och monterar. Som kund hos oss får ni 
eget lager samt service och reparation.
Tel: 060-10 00 09

Vi säljer, levererar och monterar. Som kund hos oss får ni eget lager samt service och reparation.
Tel: 060-10 00 09

Slipp buller och bånk i köket

Ekon, tunga steg, slammer i köket samt små bakgrundsljud från husets alla rum. Det kan vara ganska frustrerande om det finns problem med akustiken hemma. I synnerhet kan de skandinaviska köken, som ofta görs i tuffa, minimalistiska material, vara en stor utmaning ljudmässigt när man ska umgås med vänner och familj.

Ljudabsorberande konst

En lösning kan vara att sätta upp akustiktavlor:
“Motiven till tavlorna skrivs ut, med hjälp av en speciell teknik, på en ljudtransparent duk som appliceras direkt på ljuddämpande paneler. Det är en estetisk lösning på ett praktiskt problem.

Montage & Installation undertak

Vi utför montage samt löpande service och reparationsjobb av undertak i Sundsvall med omnejd samt försäljning av väggpaneler och akustikplattor mm.

Akustikplattor – Ljudabsorberande ”plattor” för tak och väggmontage. Vi säljer tak- väggabsorbenter & undertak för industri & kontorsmiljöer. Ljudabsorbenter för montage. Alla absorbenter i vårt sortiment uppfyller Klass – A enligt svensk standard för ljudabsorption. (Högsta klassen). Vi säljer även undertak med bra ljuddämpning för ljudreduktion mellan våningsplan.

Behöver er arbetsmiljö förbättrad akustik?
Kontakta oss så ger vi dig ett kostnadsfritt förslag på åtgärder helt efter dina önskemål. Telefon: 060-10 00 09